Prijzen Superboerenloterij

SUPERBOEREN LOTERIJ

Speel ook mee en maak kans op geweldige prijzen!

ELKE TREKKING EEN GEWELDIGE SCOOTER!

La Souris is al jaren actief binnen de scooterbranche en is inmiddels een autoriteit als het gaat om het aanbieden van scooters, scooter onderdelen en accessoires. Door de eigen rechtstreekse import en grote inkoopmogelijkheden is La Souris inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste scooterleveranciers van Nederland. In samenwerking met De Graafschap gaat er elke wedstrijd een scooter uit!

> La Souris

NEGEN TICKETS VOOR EEN BALLONVAART

BAS Ballonvaarten is reeds trotse shirtsponsor van De Graafschap, maar ook trotse sponsor van de loterij. Elke trekking is er een ticket voor een ballonvaart te winnen. Win jij één van de 9 tickets dan overleg je samen met BAS Ballonvaarten wanneer en waar jij aan boord stapt. Met meer dan 25 opstapplaatsen en honderden vluchten per jaar zal dat vast geen probleem zijn.

> Bas Ballonvaart

3x (x3) SPORTNET - REBOUNDER - PANNAGOALS

Leave the room, play outside. Speelgoed voor 1 tot 100 jaar. Exit Toys uit Doetinchem stelt voor elke trekking een prijs beschikbaar. Misschien staat er straks wel zo’n mooie rebounder, set pannagoals of sportnet bij jou thuis of op het sportveld. Exit Toys heeft trouwens veel, nog veel meer mooi buitenspeelgoed. Trampolines, schommels, skelters. Neem anders een kijkje op hun site voor het volledige overzicht. Wist je dat Het Nationale Business Succes Award Instituut EXIT Toys uitgeroepen heeft tot branchewinnaar 2016 in de categorie Speelgoed?!

> Exit Toys

9 MAAL MET 4 PERSONEN ANSCHOEVEN

Zomaar even 'anschoeven'. Dat is makkelijk. Dat kan altijd van maandag tot en met vrijdag bij Skik & Zo in Lichtenvoorde. Win jij dan kun je ook samen met 3 anderen eventjes Anschoeven bij Skik & Zo. Een hele plezierige en kindvriendelijke plek in de Achterhoek waar je kunt eten & drinken, bowlen, feesten, vergaderen of actief verblijven.

> Skik & zo

NEGEN KEER EEN GESIGNEERDE KIST

'Waar hij werkte, was het nooit saai. Kistemaker promoveerde en degradeerde. Werd in de Achterhoek en IJmuiden aanbeden, maar door FC Utrecht snel ontslagen. Toch vertrok hij met een staande ovatie. Later had hij zijn gestaalde mentaliteit hard nodig in een verbeten strijd tegen een hersentumor en prostaatkanker. Hij overwon. Want Simon Kistemaker vond dat hij nog te jong en te gedreven was om in zijn eigen bijnaam te belanden.'

De Kist is een geweldige biografie van de verpersoonlijking van D'ran. In een luxe verpakking, inclusief een fles Football Culture bier en een handtekening van Kistemaker zelf. Meer cult dan dit wordt het niet.

NEGEN GESIGNEERDE SPELERSSHIRTS

De SV Superboeren doet naast alle andere sponsoren zelf ook nog een duit in het zakje. Voor elke trekking is een origineel gesigneerd De Graafschapshirt beschikbaar gesteld. Ben jij trouwens al lid van de SV Superboeren? #samendran

> SV Superboeren De Graafschap

9 PAAR DE GRAAFSCHAP KLOMPEN

Wat zijn superboeren zonder klompen? Juist. Daarom elke trekking een paar echte De Graafschap klompen. De maat mag je zelf uitzoeken bij Hogenkamp in Doetinchem.

> Hogenkamp klompen

3 MAAL DINERBON TER WAARDE VAN € 100,-

Stamppottenbuffet, hapjesbuffet, à la carte, koud buffet, broodjesbuffet, tropisch buffet… Noem het en ze hebben het. Ontdek het zelf als je één van de dinerbonnen ter waarde van € 100,- wint. Buitencentrum Kerkemeijer heeft buiten het restaurant nog meer te bieden. Zo vind je diverse zalen voor allerlei doeleinden, een camping, een groot sportveld, een speelweide en een grote speeltuin.

> Kerkemeijer

EEN SFEERVOLLE BUITENHAARD

Zo klein als Halle Heide is, zo groot is de Heide Smid. Specialist op het gebied van kachels, haarden en schouwen. Daarnaast kun je er terecht voor huishoudelijke artikelen, ijzerwaren, tuinmeubelen en gereedschap. De Heide Smid vind je in Duiven en in Halle. Bij laatstgenoemde vestiging kun je ook loten kopen! Sfeer op de tribune. Sfeer bij jou thuis. Bert Wisselink laat jou straks graag je nieuwe buitenhaard zien.

> De Heide Smid

2 MAAL ARRANGEMENT VOOR 4 PERSONEN

Een dagje uit met het hele gezin, familie of vrienden? 25.000 m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met Mini Zoo in Eibergen. Of heerlijk en gezellig uit eten met je gezin, vrienden of familie doe je in het restaurant van Hof van Eckberge. Maar ook voor groepsuitjes, familiedagen kun je in Eibergen terecht.

> Hof van Eckberge

3 MAAL CADEAUBON TER WAARDE VAN € 100,-

Op zoek naar een De Graafschap broodtrommel, vlag, sjaal, muts, andere gadgets of misschien toch dat spelersshirt of dekbed? Je vind alle De Graafschap merchandise artikelen op Voetbalshop.nl. Binnenkort kun jij wellicht mooi een middagje winkelen met € 100,- zakgeld.

> Voetbalshop.nl

TWEE MAAL OUDER-KIND WORKSHOP

Heel Holland bakt inmiddels. Cakemix, marsepein of bakbenodigdheden; in de gezelligste bakwinkel van het land vind je alles om zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk kun je ook gewoon je taart bij Gaabs bestellen of Gaabs inhuren om cupcakes en cakepops te maken voor je bruiloft of zakelijk evenement. Tijdens de ouder-kind (tante-nichtje, oma-kleinkind) workshop gaan jullie samen twee taarten vullen, afsmeren en bekleden en natuurlijk versieren met marsepein, met behulp van plungers, siliconen mallen en uitstekers. Na afloop mag je, uiteraard, de taart in een speciale doos mee naar huis nemen.

> Gaabs

3x BOEK TERUGKEER VAN DE BOERENBRUILOFT

Plotseling was hij daar weer: de boerenbruiloft op De Vijverberg. Wij beleefden in de knotsgekke voetbaljaargang 2015-2016 een heuse wedergeboorte. Iedereen stond achter de superboeren en ondanks de matige resultaten leeft de club weer in de Achterhoek. Het boek biedt een onthullend kijkje achter de schermen door Erik Hagelstein en maakt duidelijk hoe het komt dat de Achterhoeker De Graafschap weer in zijn hart heeft gesloten en waardoor wij samen die kantine gaan bouwen.

> De terugkeer van de Boerenbruiloft

VIJF KEER EEN VOLLE TANK BRANDSTOF

Ja, we weten het. Die uitwedstrijden kosten inderdaad veel euro’s aan brandstof. Maar de hulp is nabij, want nog eventjes en jij kunt wellicht tot 40 liter brandstof in je tank gooien. Heb jij trouwens de tankpas al? Bij winst van de Superboeren telt elk doelpunt als extra korting. Mooi staaltje #samendran. Bovendien maak je met je kassabon kans op vele De Graafschap prijzen.

> Superolieboeren

ENTREE VOOR 4 PERSONEN BIJ KLIMBOS ACHTERHOEK

In bomen klimmen. Wie is er niet groot mee geworden? In Ruurlo staat een heus klimbos. Hier vind je maar liefst zes verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot niet minder dan 12 meter. Achter elke boom schuilt hier een nieuwe verrassing. Maar daar laat jij je natuurlijk niet door afschrikken...

> Klimbos Achterhoek

AVOND ASSISTENT VAN MICHIEL FUKKING

Je hoort hem wel, je ziet hem (meestal) niet. Michiel Fukking. De Graafschap radio reporter en TV interviewer. Meest beroemde uitspraak vorig seizoen met dank aan Bryan Smeets : “DIT gaan ze in Amsterdam niet leuk vinden”. Jij gaat binnenkort misschien wel meemaken hoe zo’n live verslag en spelersinterviews in de praktijk in z'n werk gaan. Wie zou jij graag interviewen?

> Regio 8

VOETBALCLINIC POSTMA EN VAN DE HAAR

Jeugdhelden van vele 30'ers en 40'ers. Samen goed voor ruim 200 wedstrijden voor De Graafschap. Beiden in grote maten voorzien van het D’ran DNA. Tijdens een voetbalclinic geven ze jou en jouw team letterlijk voetballes. Op naar het kampioenschap!

VIJF TOT DE NOK TOE GEVULDE STA/KOELTAFELS

De 35 plussers kennen hem van vroeger als de man met de Marswagen. Tegenwoordig is hij overgestapt op Coca-Cola. Martijn stelt vijf sta/koeltafels beschikbaar. Handig voor in de tuin of het balkon; een statafel en koelkast tegelijk. Oh ja, er kan natuurlijk ook bier en ranja in.

MUSICALREIS VOOR TWEE PERSONEN

Ze brengen al jarenlang vele supporters veilig de uitwedstrijden en weer thuis. Binnenkort neemt Gelderesch reizen wellicht ook jou, samen met jouw gast, mee naar een samen uit te zoeken musical.

> Gelderesch

EEN TÊTE-À-TÊTE MET TED VAN DE PAVERT

Een groet-en-ontmoet, inclusief wedstrijdbezoek voor twee personen met 'onze' Ted. Bijna 2 meter pure cult. Ted nodigt jou samen met nog iemand uit om eens te kijken hoe hij zich staande houdt op het kunstgras in Zwolle. Daarna kun je in het spelershome van Zwolle eindelijk die handtekening scoren ;-) Hou je zondag 29 januari (FC Zwolle - FC Twente) alvast vrij?